aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Να χτιστεί η κατάλληλη ψυχολογία

ΑΕΛ: Να χτιστεί η κατάλληλη ψυχολογία

Πανέτοιμη η ομάδα της ΑΕΛ να επανέλθει σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά από το φιάσκο της περασμένης εβδομάδας όπου ο αντίπαλος δήλωσε «αδυναμία» να κατέλθει στον αγώνα.

Το δελτίο Τύπου: «Αποφασισμένοι οι φουτσαλιστές μας να πάρουν το τρίποντο απέναντι στον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας σε μία δύσκολη έδρα που δυσκολεύει όλες τις μεγάλες ομάδες θυμίζουμε ότι η φιλότιμη ομάδα της Δερύνειας απέσπασε ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ με 2-2 στην έδρα της τον πρώτο γύρο.

Με σοβαρότητα αντιμετωπίζουν οι φουτσαλιστές και το προπονητικό τιμ τον αγώνα της Πέμπτης και η νίκη είναι πολύ σημαντική για να χτιστεί η κατάλληλη ψυχολογία στα ντέρμπι απέναντι σε ΑΠΟΕΛ (10/3) και Ανόρθωση (16/3) που ακολουθούν και θα καθορίσουν την τελική κατάταξη των ομάδων πριν από τα πλέι οφ. Αδιαπραγμάτευτος στόχος η 1η θέση πριν από τα πλέι οφ για να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και την τελική φάση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ