aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μυστήριο με Μέγερι και Μιλιντσεάνου

ΑΕΛ: Μυστήριο με Μέγερι και Μιλιντσεάνου

Και ξαφνικά θέμα με τους Μπάλατζ Μέγερι και Νικολάε Μιλιντσεάνου στην ΑΕΛ. Δύο ποδοσφαιριστές που έφερε στην ομάδα της Λεμεσού ο Σάββας Παντελίδης τον Ιανουάριο και είχαν θετική παρουσία. Ιδιαίτερα ο Ούγγρος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Παρόλο που διατηρούν συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ και για την επόμενη περίοδο, πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, τους φέρουν να έχουν τεθεί εκτός πλάνου του Σίλας και ότι θα γίνει προσπάθεια τερματισμού του συμβολαίου τους.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Λουσιάνο Μπεμπέ, κληθείς να τοποθετηθεί επί του θέματος στο Goal.com.cy, είπε: «Αυτή την ώρα που μιλάμε οι Μπάλατζ Μέγερι και Νικολάε Μιλιντσεάνου είναι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί αύριο ή τις επόμενες ημέρες». Ο Βραζιλιάνος δεν επιβεβαίωσε τα χθεσινά δημοσιεύματα, ωστόσο η απάντησή του άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Ξεκάθαρα, λοιπόν, το μέλλον των δύο πιο πάνω ποδοσφαιριστών στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού είναι αβέβαιο.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ. Οι Σίλας και Μπεμπέ κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ντύσουν στα γαλαζοκίτρινα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η πορτογαλική και η βραζιλιάνικη αγορά θα αποτελέσουν τη βάση των μετεγγραφικών κινήσεων των γαλαζοκιτρίνων. Οι ανακοινώσεις θα έλθουν μαζεμένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ