ΑΕΛ: Μουντό σκηνικό στα διοικητικά

Λες και δεν πέρασε μία μέρα. Το διοικητικό σκηνικό της ΑΕΛ ήταν και παραμένει μουντό. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι θέλει να αποχωρήσει, ότι είναι υπό παραίτηση, αλλά οι όποιες ενέργειες για την εξεύρεση διάδοχης κατάστασης πέφτουν στο κενό. Ουσιαστικά, δεν προκύπτει «χειροπιαστό» ενδιαφέρον.

Κατά καιρούς λέγεται και γράφεται για άτομα που θέλουν να αναμειχθούν στα διοικητικά κι ότι ενημερώνονται για τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, αλλά κανένας δεν αναλαμβάνει ουσιαστικές πρωτοβουλίες. Έτσι, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Ανδρέα Σοφοκλέους να συνεχίζει, χωρίς μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.

Οι όποιες εκκλήσεις για βοήθεια από τον κόσμο, για αγορά -τουλάχιστον- εισιτηρίων διαρκείας, δεν είχαν ανταπόκριση, αφού μέχρι χθες είχαν διατεθεί μόνο 470. Αριθμός απογοητευτικός… Βέβαια, ούτε τα διπλάσια ούτε τα τριπλάσια ούτε τα πενταπλάσια εισιτήρια διαρκείας θα καλύψουν τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου, αλλά είναι ένας παράγοντας που ο Ανδρέας Σοφοκλέους προσμετρά κι απογοητεύεται ακόμη περισσότερο…

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ