aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μοντάρει ενδεκάδα πρεμιέρας μετ’ εμποδίων

ΑΕΛ: Μοντάρει ενδεκάδα πρεμιέρας μετ’ εμποδίων

Μετά τα φιλικά με τις ΠΑΕΕΚ (0-0) και Οθέλλο (2-1), η ΑΕΛ δίνει νέο και πιο δυνατό τεστ σήμερα με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο (20:00). Θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, με τον Κέρκεζ να έχει το μυαλό στην Πάφος FC, στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής για συγκεκριμένο διάστημα στους ποδοσφαιριστές που προτίθεται να παρουσιάσει στο προσεχές επόμενο επίσημο παιχνίδι. Παράλληλα δίνεται άλλη μια ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμό να πάρουν χρόνο και να ετοιμαστούν για τα επίσημα παιχνίδια. Αυτοί είναι οι Ρέινολντς, Γεωργίου και Παπαφώτης.

Ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ δεν υπολογίζει τους διεθνείς Βοζίνια, Σωτηρίου και Ριστέφσκι. Ακόμη, ο Τσάβες θέλει χρόνο ακόμη για να ετοιμαστεί και δεν υπολογίζεται για το σημερινό φιλικό. Η ΑΕΛ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια στηρίχθηκε σε συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών και, ενόψει του ματς με την Πάφος FC, λίγο ή πολύ αναμένεται αυτοί να έχουν τον πρώτο λόγο. Πρόκειται για τους Βοζίνια, Σάντος, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Μεντόγεβιτς, Ζντραφκόσκι, Ριέρα, Τόρες, Έουλερ, Τσέποβιτς. Επίσης, την πόρτα της ενδεκάδας θα χτυπήσουν οι Μάζουρεκ και Πελέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ