aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μόνο ο Γιανέφσκι ξέρει…

ΑΕΛ: Μόνο ο Γιανέφσκι ξέρει…

Το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ακρίτα στο «Αλφαμέγα», για την ΑΕΛ μοιάζει με πρόβα νυφικού. Προηγείται του πρώτου και σημαντικού αγώνα με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο. Το ερώτημα που τίθεται είναι, πώς θα το προσεγγίσει ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Θα θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που θα στηρίξει την προσπάθεια της ΑΕΛ και απέναντι στους μαυροπράσινους ή θα τους προφυλάξει και παράλληλα να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, με επακόλουθο να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα. Απάντηση που πιθανότατα να δοθεί το Σάββατο, λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς. Ξεκάθαρα, αυτό που ενδιαφέρει όλους στην ΑΕΛ είναι τα παιχνίδια του κυπέλλου, αφού θέλουν να φθάσουν στον τελικό και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι του Σαββάτου, γι’ αυτό και η ΑΕΛ στην προσπάθειά της να έχει όσο το δυνατό πιο πολύ κόσμο στο γήπεδο, όρισε το εισιτήριο στα €5 ως γενική είσοδο (κανονικό και μαθητικό). Στο €1 το παιδικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ