aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μόλις στο 40% η συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας

ΑΕΛ: Μόλις στο 40% η συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας

Επόμενος σταθμός για την ΑΕΛ το «Στέλιος Κυριακίδης», την προσεχή Τετάρτη. Αντίπαλός της, η Παφος FC, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα της Λεμεσού θα ψάξει το «διπλό», παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, θέλοντας να διατηρήσει τις πιθανότητές της για είσοδο στην εξάδα με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ ψάχνει την πρώτη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της, αφού στα ματς που προηγήθηκαν μέτρησε μόλις ένα βαθμό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Γενικώς η εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών για την ομάδα του Γιανέφσκι δεν είναι η καλύτερη. Σε 10 αγώνες, από τους 30 βαθμούς που διεκδίκησε, πήρε μόλις 12 (40%).

Τρεις νίκες επί των Καρμιώτισσας, Ακρίτα και Ένωσης και άλλες τρεις ισοπαλίες με Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ και Δόξα. Έχασε από Άρη, ΑΕΚ, Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα. Μπορεί, λοιπόν, η ΑΕΛ να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Πάφος FC; Την απάντηση μπορούν να την δώσουν οι ποδοσφαιριστές της. Θα πρέπει, όμως, να έχουν πολύ καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Ακρίτα, έστω κι αν στο τέλος πήραν τη νίκη. Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες, ποιοι προλαβαίνουν και ποιοι όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ