aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μισοάδειο το ποτήρι στο ΓΣΠ

ΑΕΛ: Μισοάδειο το ποτήρι στο ΓΣΠ

Η απάντηση στο ερώτημα είναι «μισοάδειο ποτήρι» για την ΑΕΛ και όχι «μισογεμάτο», αναφορικά με το 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που έχει τόσο ξεκάθαρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα, είχε το ματς στα μέτρα της και μπορούσε να το καθαρίσει, αλλά δεν το έπραξε.

Οπισθοχώρησε, έδωσε στον αντίπαλό της το δικαίωμα να κυριαρχήσει και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο. Δίχως να μειώνεται στο ελάχιστο ασφαλώς το ανέβασμα των μαυροπρασίνων, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν κάθε δικαίωμα να μέμφονται τον εαυτό τους για τους δύο βαθμούς που άφησαν στη Λευκωσία.

Όχι επειδή τους έχασαν κόντρα στον Ολυμπιακό, μα λόγω του τρόπου που ήρθε η ανεπιθύμητη ισοπαλία. Δικαίως ήταν απογοητευμένος ο Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ψεσινό ματς και σωστά μίλησε για σούπερ πρώτο ημίχρονο και για δεύτερο που η ομάδα του δεν έκανε τίποτα.

Η κάθετη πτώση της απόδοσης σαφώς και δεν είναι φαινόμενο που θέλει να το δει ξανά ο Βόσνιος προπονητής. Η διάρκεια αντιθέτως είναι το ζητούμενο, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που έρχεται το ντέρμπι της Λεμεσού απέναντι στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ