aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μισή ντουζίνα εκτός αποστολής

ΑΕΛ: Μισή ντουζίνα εκτός αποστολής

Την άχαρη διαδικασία των πλέι άουτ αρχίζει από τη Δευτέρα (13/3) η ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι παρά την αντεπίθεση στο δεύτερο γύρο δεν κατάφεραν να μπουν στην εξάδα και είναι υποχρεωμένοι να δώσουν 14 αγώνες χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο. Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι θέλει να κρατήσει «ζεστούς» τους παίκτες του, ενόψει των αναμετρήσεων του κυπέλλου, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος της λεμεσιανής ομάδας.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 23 ποδοσφαιριστές. Στο απουσιολόγιο του Τσεντομίρ Γιανέφσκι βρίσκονται οι τιμωρημένοι με κάρτες Μιραλάς, Παντελή, Ντέγοεστ και οι τραυματίες Μάκρης, Μούριελ, Ανδρέου.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής: Ολιβέιρα, Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Χάσα, Ζντραφκόφσκι, Τσιμπόλα, Μεντόζα, Παπαφώτης, Ιωάννου, Κατσανίκλιτς, Συλβέστρου, Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου, Μπιλοβάρ, Νεοφύτου, Ντζάλμα, Φραντζής, Μπεραχίνο, Ρομό, Μεντόγεβιτς,  Κοντινέλα, Φιλίποβιτς, Κολιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ