aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μισάνοιχτη η πόρτα…

ΑΕΛ: Μισάνοιχτη η πόρτα…

Το κεφάλαιο Έουλερ τράβηξε πολύ. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε από τις 31 Μαΐου και σήμερα, περίπου 40 ημέρες μετά, συζητείται ακόμη εάν θα ανανεώσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους. Παρόλο που με τα λεγόμενα του Πλουτή Αβραάμ χθες «δεν μπορώ να κλείσω την περίπτωση και κρατάμε τη θέση ανοικτή» φάνηκε η πόρτα της ΑΕΛ να είναι μισάνοιχτη για τον Έουλερ.

«Οι Σίλας και Μπεμπέ, συζήτησαν με τον ποδοσφαιριστή και του εξέφρασαν το ενδιαφέρον για να μείνει στην ομάδα. Για τη θέση αυτή εξετάζονται και άλλες λύσεις. Τα δεδομένα που βάλαμε στο τραπέζι δεν υφίστανται πλέον», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ. Οι πιθανότητες να μην συνεχίσει είναι περισσότερες. Αυτό ενισχύεται με τη δήλωση του Βραζιλιάνου σε Μέσο της πατρίδας του. «Αυτές οι δύο τελευταίες σεζόν ήταν πολύ σημαντικές για μένα, χωρίς αμφιβολία. Είχα μεγάλη ανάπτυξη και σημαντική εξέλιξη στην καριέρα μου. Είμαι ευχαριστημένος με όσα έχω χτίσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μιλάμε και με κάποιες πιθανότητες στο τραπέζι. Θέλω να ορίσω το μέλλον μου τις επόμενες μέρες για να ξεκινήσω δουλειά για την επόμενη σεζόν» είπε.

Όσον αφορά στον Μέγερι, στην ΑΕΛ τόνισαν ξανά ότι δεν είναι στον κατάλογο των ποδοσφαιριστών που ενημερώθηκαν πως δεν είναι στο πλάνο του Σίλας. Την ίδια ώρα σημειώνεται πως από τη στιγμή που έφυγε ο Κεραυνός η ΑΕΛ ψάχνει για τερματοφύλακα, είτε από την Κύπρο είτε από το εξωτερικό. Για μετεγγραφές, στην ομάδα της Λεμεσού προχώρησαν με αρκετές περιπτώσεις και οι πλείστες θα ανακοινωθούν λίγο πριν τις 18 Ιουλίου που αρχίζει η προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ