aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μηνύματα ενότητας για αντεπίθεση

ΑΕΛ: Μηνύματα ενότητας για αντεπίθεση

Ενωμένοι σαν μια γροθιά παρουσιάζονται στην ΑΕΛ, θέλοντας να συμβάλουν ούτως ώστε να ξεπεράσει την αγωνιστική κάμψη η ομάδα και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Τουλάχιστον αυτό το μήνυμα εξάγεται από την ανακοίνωση του συλλόγου το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και από τη χθεσινή τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών.

Τους βρίσκει σύμφωνους η απόφαση της διοίκησης να παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Ντούσαν Κέρκεζ. «Απόφαση ορθή, η οποία μαρτυρεί από μόνη της πως κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση», σημειώνεται. Και προσθέτουν οι οργανωμένοι οπαδοί: «Δείχνει επίσης πως οι βεβιασμένες κινήσεις του παρελθόντος αποτελούν πλέον μια μακρινή ανάμνηση».

Οι γαλαζοκίτρινοι, λοιπόν, παρουσιάζονται ενωμένοι και αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την εικόνα που δημιουργήθηκε με την έως τώρα πορεία της ομάδας. Το ντέρμπι με την Ομόνοια αποτελεί τεράστια πρόκληση και φαντάζει ικανό με νίκη, να επιφέρει ηλεκτροσόκ στην ΑΕΛ και να πάρει τα πάνω της. Ναι μεν είναι μια δύσκολη αποστολή και το εμπόδιο ιδιαίτερα ψηλό, αλλά εναπόκειται στον Κέρκεζ και τους παίκτες του να πετύχουν μια μεγάλη νίκη και να βάλουν τέλος στον κατήφορο των τελευταίων εβδομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ