aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μια πεντάδα στην έξοδο

ΑΕΛ: Μια πεντάδα στην έξοδο

Το τέλος της τελευταίας αναμέτρησης της ΑΕΛ στο 2021 ήταν αναμενόμενο πως θα έφερνε και εξελίξεις στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Η δήλωση του Σάββα Παντελιδη αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ «δεν μπορούμε να πούμε ποιοι θα φύγουν, γιατί οι πρώτοι που πρέπει να το μάθουν είναι οι παίκτες. Αλλά ναι, έχω αποφασίσει», άνοιξε το κεφάλαιο αποχωρήσεις.

Η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Βοζίνια τελειώνει κάπως άδοξα. Ο τερματοφύλακας, που θα δηλώσει «παρών» τις προσεχείς ημέρες στο Κόπα Άφρικα, θα μαζέψει και τα πράγματά του πριν την αναχώρησή του, αφού χθες το μεσημέρι ειδοποιήθηκε από τον σύλλογο πως θα τερματιστεί η συνεργασία τους έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Ο Βοζίνια στην τρέχουσα σεζόν ήταν ιδιαίτερα ασταθής, κινήθηκε στη μετριότητα, κάτι που φάνηκε να επηρεάζει και τα αποτελέσματα της ομάδας. Απασχόλησε ο Κρίστινσον, τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά το θέμα έκλεισε πριν καν ανοίξει.

Ποδοσφαιριστής που ήρθε με μεγάλες προσδοκίες και περγαμηνές το καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ΑΕΛ είναι ο Τσάβες. Αποκτήθηκε με προτροπή του Ανδρέα Σοφοκλέους, άλλα όσο και αν τον στήριξε ο Κέρκεζ και με τα όσο πρόλαβε να διαπιστώσει και ο Παντελίδης, η απόφαση λήφθηκε και είναι οριστική για τερματισμό της συνεργασίας του με την ΑΕΛ.

Τρίτος ποδοσφαιριστής που θα αποχωρήσει είναι ο Άντονι Γεωργίου. Με δική του επιθυμία ο Αγγλοκύπριος εξτρέμ θα λύσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Λεμεσού. Θεωρεί πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε και αποφάσισε να επιστρέψει στην Αγγλία. Πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα της League Two.

Ο Φρανκ Μάζουρεκ, επίσης, θα δει την πόρτα της εξόδου. Χαρακτηριστική και η ανάρτησή του χθες στα ΜΚΔ: «Πολλά ευχαριστώ σε όσους με ψήφισαν για το καλύτερο γκολ. Θα συνεχίσω να δουλεύω για περισσότερα και για όσους δεν πιστεύουν σε μένα, αφήνω… αυτά». Το πιο πάνω σχόλιο συνοδεύεται με τη φωτογραφία με τα δύο βραβεία που πήρε για τα καλυτέρα γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Για άλλον ένα ποδοσφαιριστή που γίνονται σκέψεις στην ΑΕΛ για να του δείξουν την έξοδο είναι ο Έουλερ. Σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν αμφιβάλλει για την ποδοσφαιρική αξία του ποδοσφαιριστή, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί είναι ένα θέμα που προβληματίζει έντονα την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ