aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μία δεκάδα γκολ σε βίντεο

ΑΕΛ: Μία δεκάδα γκολ σε βίντεο

Η νίκη της ΑΕΛ απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Εθνικού Λατσιών προήλθε σχετικά εύκολα με 10-2 και τώρα επόμενος στόχος η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με αντίπαλο τη συμπολίτιδα ομάδα της ΑΜΕΚ Καψάλου.

Ο νοκ άουτ αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 21.15 στο γήπεδο Σπύρος Κυπριανού και η ομάδα μας θεωρείται φιλοξενούμενη με βάση την κλήρωση που έγινε την περασμένη εβδομάδα και έτσι θα ισχύσει η λίστα των 30 για τους οπαδούς μας.

Από τρία γκολ πέτυχαν οι Άγγελος Περικλέους και Ρονίνιο και βρίσκονται στην 2η και 4η θέση στον πίνακα των σκόρερ με 15 και 11 γκολ αντίστοιχα, ακολουθώντας τον συμπαίκτη τους Fabio Αguiar που βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ με 21 γκολ. Δύο γκολ πέτυχε ο αρχηγός Τσακανιάς και από ένα γκολ ο Hugo Ramada Martins και ο Νίκος Χατζηγεωργίου. Στο ημίχρονο η ΑΕΛ προηγήθηκε με 5-0 και σημείωσε άλλα πέντε γκολ στην επανάληψη.

Χρόνος συμμετοχής δόθηκε σε όλους τους φουτσαλιστές και κάτω από τα δοκάρια ήταν για πρώτη φορά ο Χρίστος Χατζηγεωργίου όπου αντικατέστησε επάξια τον παροπλισμένο Χρίστο Κωνσταντίνου ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση τυφλού την περασμένη εβδομάδα.

Ο Fabio Aguiar δεν αγωνίστηκε και προφυλάχθηκε για το σημαντικό παιχνίδι του Κυπέλλου. Ο επόμενος αγώνας στο πρωτάθλημα θα είναι εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση Αμμοχώστου στις 15 Δεκεμβρίου στο «Κίτιον», που ίσως κρίνει και την πρώτη θέση στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ