aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μετρά επιστροφές ο Γιανέφσκι

ΑΕΛ: Μετρά επιστροφές ο Γιανέφσκι

Για την ώρα στο μυαλό του Τσέντομιρ Γιανέφσκι είναι μόνο το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Η προετοιμασία της ΑΕΛ άρχισε την Τετάρτη, αφού το προηγούμενο διήμερο παραχωρήθηκε ρεπό.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ μετρά την επάνοδο των Τσιμπόλα και Ζντραφκόσκι, την ώρα που θα αναμένει να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών που αποκόμισαν οι Ντζάλμα και Παπαφώτης. Επίσης, οι Κατσανίκλιτς και Φιλίπποβιτς θα ανεβάσουν ρυθμό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα διαφανεί εάν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Οι φίλοι της ομάδας, που δεν την εγκατέλειψαν παρά τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα, αναμένουν την ΑΕΛ ακόμη καλύτερη στη συνέχεια. Διαπιστώνουν ότι ο Γιανέφσκι έχει αλλάξει αρκετά, όμως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο στόχος του Σκοπιανού τεχνικού είναι, όσο πιο σύντομα η ΑΕΛ να συνδυάζει καλές εμφανίσεις με νικηφόρα αποτελέσματα. Τα επόμενα δύο ματς, λοιπόν, κρίνονται σημαντικά από κάθε άποψη. Θα είναι ευχής έργον για την ΑΕΛ να φθάσει τις 4 σερί νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ