aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μετρά αντίστροφα ο Μακρής

ΑΕΛ: Μετρά αντίστροφα ο Μακρής

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό, αρχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Ακρίτα στο «ΆλφαΜεγα», το προσεχές Σάββατο. Στα ευχάριστα, η επάνοδος του Ανδρέα Μακρή, που ανεβάζει καθημερινά ρυθμό και ακολουθεί ,πλέον, μέρος του κανονικού προγράμματος.

Μια σημαντική εξέλιξη, που ενδεχομένως να επιτρέψει στον Κύπριο επιθετικό να θέσει εαυτόν στην τεχνική ηγεσία για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στις 5 Απριλίου. Ο Μακρής πάντως ήταν στις βασικές επιλογές του Σκοπιανού προπονητή πριν τραυματιστεί, μετρώντας 15 συμμετοχές από τις οποίες οι 10 ως βασικός και πέτυχε δύο γκολ.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Τσιμπόλα, Μπεραχίνο, Μπίλοβαρ, Ζντραφκόσκι, Τσέρνιχ, Ανδρέου και Κυριάκου. Αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη. Εκτός προπονήσεων θα παραμείνει ο Κύπρος Νεοφύτου. ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ακρίτα θα τεθούν σε διάθεση από αύριο, ενώ αυτά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ για το κύπελλο θα τεθούν σε διάθεση μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ