aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μετεξεταστέα και ξανά από του χρόνου

ΑΕΛ: Μετεξεταστέα και ξανά από του χρόνου

Μετεξεταστέα έμεινε η ΑΕΛ στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στην Ομόνοια. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού ολοκλήρωσαν τον αγώνα χωρίς ούτε μία τελική προσπάθεια εντός στόχου και «μοιραία» γνώρισαν την έβδομη φετινή τους ήττα και τη δεύτερη με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους.

Σε παθητικό ρόλο περιορίστηκαν οι λεμεσιανοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Εκεί όπου προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό και να γίνουν πιο απειλητικοί προς την εστία του Φαμπιάνο, χωρίς όμως να καταφέρουν το παραμικρό.

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις η ΑΕΛ, μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Η βαθμολογική «αντεπίθεση» πήρε… παράταση. Ακολουθεί διακοπή δύο περίπου εβδομάδων ανασύνταξης και δουλειάς, με σκοπό στον αμέσως επόμενο αγώνα, με το νέο έτος και κόντρα στον Απόλλωνα, οι γαλαζοκίτρινοι να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και να κάνουν μια νέα αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ