aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μεταμεσονύχτια συμφωνία με Παντελίδη - Ξημέρωμα με νέο προπονητή

ΑΕΛ: Μεταμεσονύχτια συμφωνία με Παντελίδη – Ξημέρωμα με νέο προπονητή

Το ανυπέρβλητο εμπόδιο για συνεργασία με τον Τσεντομίρ Γιανέφσκι (συμβόλαιο με την εθνική της Νότιας Αφρικής) και η αρνητική απάντηση του Σίλας οδήγησαν την ΑΕΛ σε άλλη λύση.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και ο τεχνικός διευθυντής Λουτσιάνο Μπεμπέ αποφάσισαν την πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη. Αργά το βράδυ της Τρίτης οι γαλαζοκίτρινοι έδωσαν τα χέρια με τον Ελλαδίτη προπονητή και ξημερώματα Τετάρτης (7:30 π.μ.) το ανακοίνωσαν.

Ο 56χρονος τεχνικός που εργάστηκε σε Ατρόμητο, Άρη Θεσσαλονίκης και Αστέρα Τρίπολης θα είναι στον πάγκο της ΑΕΛ στον αγώνα της Παρασκευής με την Πάφο.

Η ανακοίνωση

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την κατ´ αρχήν συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάββα Παντελίδη.

Ο κύριος Παντελίδης, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Κύπρο προκειμένου να προπονήσει την ομάδα μας και να βρίσκεται στον πάγκο στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Pafos FC το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής!

Ο κ. Παντελίδης που θα δουλέψει στην ομάδα μας με δυο συνεργάτες του. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων προπονητής του Ατρόμητου Αθηνών, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Αστέρα Τρίπολης.

Καλωσορίζουμε τον coach στην μεγάλη γαλαζοκίτρινη οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ