aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με τον «τίτλο» της πιο φορμαρισμένης στον τελικό με την Ομόνοια

ΑΕΛ: Με τον «τίτλο» της πιο φορμαρισμένης στον τελικό με την Ομόνοια

Το δεκατριάρι (βαθμών) που έψαχνε η ΑΕΛ στο ματς με τον Εθνικό Άχνας το πήρε μάλλον και πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε και πάει με φόρα στον αυριανό «τελικό» με την Ομόνοια. Η ομάδα της Λεμεσού είναι η κορυφαία του α’ γύρου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Τέσσερις νίκες και μιαν ισοπαλία έχει ως απολογισμό η ομάδα του Παντελίδη, που δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι 13 βαθμοί που συγκέντρωσε, είναι οι περισσότεροι και με διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου γκρουπ. Η αμέσως επόμενη ομάδα είναι ο Άρης με 9 βαθμούς.

Με τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης ομάδας του πρωταθλήματος πάει η ΑΕΛ στο αυριανό καθοριστικό παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Εκεί που θα ψάξει το αποτέλεσμα, το οποίο θα την οδηγήσει στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Όποια κι αν ήταν τα αποτελέσματά της προηγουμένως, αυτό που θα μετρήσει και έχει σημασία είναι το αυριανό. Η διάκριση περνά μέσα από τον επαναληπτικό με την Ομόνοια, αφού μόνο έτσι θα μείνει ζωντανή στο κυνήγι ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Το βλέμμα του Παντελίδη είναι στον Αντρέ Τεϊσέιρα, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Εθνικό. Για την ώρα κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολος και η παρουσία του αρχηγού της ΑΕΛ στο αυριανό ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αντιθέτως, διαθέσιμος θα είναι ο Μιλιντσεάνου, που επίσης αποχώρησε με πρόβλημα στο ματς του περασμένου Σαββάτου, αφού οι πόνοι στη μέση έχουν υποχωρήσει. Στα ευχάριστα η επάνοδος του Μεντόγεβιτς, που θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Θα επανέλθουν όλοι όσοι ήταν εκτός αποστολής το Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ