aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι της πόλης

ΑΕΛ: Με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι της πόλης

Προερχόμενη από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΑΕΛ πάει στο σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα (19:00, Cytavision1) με την πλάτη στον τοίχο. Για να ελπίζει σε διεκδίκηση θέσης στην εξάδα θα πρέπει να κερδίσει.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μειωθούν αισθητά οι πιθανότητες και η σεζόν θα κινδυνεύει να τελειώσει από πολύ νωρίς, όσον αφορά στους στόχους της.

Πάντοτε τα ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα αποτελούν πρόκληση για τους γαλαζοκίτρινους, που πέρα από τους βαθμούς κρίνεται σημαντικό και το πρεστίζ. Τη δεδομένη στιγμή, αυτό που «καίει» την ομάδα του Γιανέφσκι, που θα απουσιάσει και πάλι από τον πάγκο λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, είναι οι βαθμοί.

Εφόσον η ΑΕΛ μπορέσει να δημιουργήσει και κυρίως αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της, τότε μπορεί να ελπίζει σε νικηφόρο αποτέλεσμα. Άλλωστε, το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως και του σημερινού αντιπάλου της, εστιάζεται στην επίθεση.

Τα μόλις 10 γκολ ενεργητικό σε 12 αγώνες, «φωνάζουν» για την αδυναμία της. Ο Γιανέφσκι αναμένει ότι αυτή τη φορά οι επιθετικοί του θα είναι αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό για την ΑΕΛ να μπορέσει να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα, να επιβάλει ρυθμό και να μη δώσει δικαιώματα. Αυτό θα γίνει μόνο εάν οι ποδοσφαιριστές της δείξουν αυτοπεποίθηση και έχουν καθαρό μυαλό.

Διαβάστε επίσης: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ