aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με «σύμμαχο» τον χρόνο

ΑΕΛ: Με «σύμμαχο» τον χρόνο

Στην ΑΕΛ, έχουν ένα ολόκληρο τρίμηνο στη διάθεσή τους ώστε να οικοδομήσουν ένα σύνολο αντάξιο των προσδοκιών για τον κάθε φίλο της ομάδας. Η νέα αγωνιστική περίοδος, εκτός από ιδιαίτερη, λόγω της εισόδου στο νέο στάδιο της Λεμεσού, αποτελεί άκρως σημαντική στο οικονομικό σκέλος. Με δεδομένες τις απώλειες εσόδων που προέκυψαν από τη μη συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο καλούνται να ανασυνταχθούν, να διδαχθούν από τα λάθη, μπαίνοντας ανανεωμένοι στη νέα σεζόν.

Ο χρόνος που μεσολαβεί είναι αρκούντως ικανοποιητικός για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις στη σκακιέρα του προγραμματισμού, με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ να εργάζεται μεθοδικά ώστε να κλείνουν ένα-ένα τα πολλά ομολογουμένως θέματα. Πρώτο και βασικότερο όλων δεν είναι άλλο από το κεφάλαιο προπονητής.

Ο Χόρχε Σίλας φιγουράρει ψηλά στις προτιμήσεις, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις, ωστόσο ουδείς μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια την έκβασή τους. Εννοείται πως στη σχετική λίστα υπάρχουν και άλλοι ξένοι τεχνικοί, με κάποιους εξ αυτών να έχουν εργαστεί ξανά στην Κύπρο. Όπως είναι εξάλλου ο Τσοντομίρ Γιανέφσκι. Είπαμε: Ο χρόνος δεν πιέζει. Μπορεί να συνδέονται πάρα πολλά ζητήματα με την πρόσληψη προπονητή, αλλά με αυτό δεν σημαίνει ότι στην ΑΕΛ, πνίγονται σε ένα ποτήρι νερό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ