aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με πλούσιες επιλογές στο Αζερμπαϊτζάν

ΑΕΛ: Με πλούσιες επιλογές στο Αζερμπαϊτζάν

Από τη στιγμή που η αποστολή της ΑΕΛ θα βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν (πτήση στις 10:00 το πρωί), για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Καραμπάχ, γίνεται αντιληπτό πως θα κάνει δύο προπονήσεις, μία σήμερα και μία αύριο με την οποία θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Ο Κέρκεζ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αυτούς δηλαδή που ήταν παρόντες και στο πρώτο παιχνίδι. Δεν θα ταξιδέψουν μόνο οι Γεωργίου, Φραντζής και Αντωνίου.

Παρόλο που ο Πελέ είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ο Βόσνιος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει την ενδεκάδα που παρέταξε στον πρώτο αγώνα με την Καραμπάχ. Εφόσον δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, η ΑΕΛ θα στηριχθεί και πάλι στους Βοζίνια, Σάντος, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Μεντόγιεβιτς, Ζντραφκόσκι, Ριέρα, Τόρες, Έουλερ, Τσέποβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ