aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με Περικλέους στην αποστολή

ΑΕΛ: Με Περικλέους στην αποστολή

Η ΑΕΛ φούτσαλ αντιμετωπίζει αύριο στις 20:00 την συμπολίτιδα ΑΜΕΚ Καψάλου στο «Σπύρος Κυπριανού» και έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη για να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες με Ανόρθωση και Ομόνοια/Αραράτ.

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΛ: «Ο προπονητής μας Ελόι Αλόνσο ετοιμάζει τα πλάνα του για να αντιμετωπίσει τη σκληροτράχηλη ομάδα της ΑΜΕΚ και το ευχάριστο νέο είναι ότι θα έχει στη διάθεση του Νίκο Χατζηγεωργίου που απουσίασε με κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με Ομόνοια/Αραράτ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην αποστολή θα συπεριληφθεί και πάλι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας μας, Αγγελος Περικλέους, ο οποίος είχε μερικά λεπτά συμμετοχής στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα και έδειξε ότι πατάει πάρα πολύ καλά στο παρκέ.

Ο Άγγελος είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μπροστά στον κόσμο μας μετά από επτά μήνες απουσίας και χρειάζεται μαζί με τους φουτσαλιστές του την απαραίτητη στήριξη από τον κόσμο για να επανέλθει η ομάδα στις νίκες και να ανεβεί ακόμη περισσότερη η αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ραντεβού αύριο στο κλειστό του “Σπύρος Κυπριανού” στις 20.00 για να χειροκροτήσουμε τους λεβέντες μας που μαζί με τον Άγγελο Περικλέους που επιστρέφει δίνουν το σύνθημα της αντεπίθεσης. Πάμε Λέοντες!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ