aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ με παρόν και μέλλον

ΑΕΛ με παρόν και μέλλον

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέσα από τις επιλογές και τον χρόνο συμμετοχής που πήραν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, φάνηκε πως η ΑΕΛ έχει και παρόν και μέλλον. Οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν έναν βασικό κορμό με έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως οι Βοζίνια, Λαφράνς, Τεϊσέιρα, Ζούνιορ, Μπενίτεθ, Αβραάμ, Σίλβα, Σάσι, Τόρες, όμως έχει και το νέο αίμα πάνω στο οποίο μπορούν να στηριχθούν για τα επόμενα χρόνια.

Ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της. Ο νεαροί που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως οι Ηλία, Μιχαηλίδης, Κεραυνός, Γερολέμου και κάποιοι άλλοι, όπως ο Φράγκος που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Άρη, αλλά και οι Ρομάν, Ζντραφκόσκι και Φιντέλις, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και έδειξαν να είναι ικανοί να βρίσκονται στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Βέβαια, η ΑΕΛ για να ελπίζει σε καλύτερες μέρες και για να μην έχει παιχνίδια-αγγαρείες περί το τέλος της περιόδου, όπως έγινε φέτος, θα πρέπει να ενισχυθεί με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Αυτό θα φανεί και από τις προθέσεις του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους αλλά και όσων θα τον στηρίξουν για να παρουσιαστεί δυνατή η ομάδα τη νέα σεζόν. Η ΑΕΛ έδειξε και στην τρέχουσα περίοδο πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν είχε την ουσία, με αποτέλεσμα να απολέσει αρκετούς και σημαντικούς βαθμούς.

Οι προσθήκες του Ιανουαρίου διαφοροποίησαν κάπως την κατάσταση, αλλά και πάλι η δυστοκία στο σκοράρισμα στοίχισε. Οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται πέντε με έξι προσθήκες σε όλες τις γραμμές, πιο πολύ στη μεσαία και επιθετική, για να μπορούν να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις. Η ΑΕΛ πέτυχε μόλις 45 γκολ, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα της εξάδας. Μόνο το γεγονός πως έχει για πρώτο σκόρερ της τον κεντρικό αμυντικό Κέβιν Λαφράνς με πέντε γκολ, είναι κάτι που τα λέει όλα. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ντούσαν Κέρκεζ, εφόσον συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, γνωρίζει πολύ καλά τι θα πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την ομάδα στη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ