aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με Παντελίδη και αυξημένο μπάτζετ

ΑΕΛ: Με Παντελίδη και αυξημένο μπάτζετ

Με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο και αυξημένο προϋπολογισμό σε σχέση με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα πορευτεί η ΑΕΛ στην ιστορική επόμενη σεζόν, πρώτη στο νεόδμητο γήπεδο της Λεμεσού.

Το μεγάλο ερωτηματικό που υπήρχε μετά τον αποκλεισμό των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού από την Ομόνοια, στα προημιτελικά του κυπέλλου, ήταν το μέλλον του Ελλαδίτη προπονητή. Το μπαλάκι ήταν στα πόδια του Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος μετά από μερικές ημέρες αναμονής άνοιξε τα χαρτιά του τη Μεγάλη Πέμπτη.

Φώναξε τον Σάββα Παντελίδη στο γραφείο του, έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να συνεχίσουν μαζί τη νέα σεζόν εκτιμώντας το έργο του Ελλαδίτη στο διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΛ, έστω κι αν η ομάδα δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο κύπελλο και αγωνίζεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Οι επιλογές του 57χρονου τεχνικού στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κρίθηκαν πολύ καλές από τη διοίκηση της ΑΕΛ, καθώς οι και οι τρεις (Μέγερι, Μιλιντσεάνου, Μαρόσα) είναι από τους κορυφαίους της λεμεσιανής ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η μετεγγραφή Μπαλντέ δεν ήταν επιλογή του Παντελίδη, ο οποίος έδωσε ευκαιρίες στον ακραίο επιθετικό από την Γουινέα Μπισάου αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Στη συζήτηση που είχαν Σοφοκλέους και Παντελίδης διαπιστώθηκε η επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ να αυξηθεί το μπάτζετ της ομάδας, ώστε να στελεχωθεί κατάλληλα για να μπορέσει να είναι διεκδικητική την επόμενη σεζόν. Η μετακόμιση της ΑΕΛ στο νέο γήπεδο θα φέρει περισσότερα έσοδα στο ταμείο από χορηγικές συμφωνίες και ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων έδειξε πρόθυμος να επενδύσει προσδοκώντας σε ανάλογα αποτελέσματα.

Με την επιστροφή του Σάββα Παντελίδη στην Κύπρο, μετά το Πάσχα, οι δύο πλευρές θα περάσουν στο… παρασύνθημα, ώστε να καθορίσουν το πλάνο προγραμματισμού για την επόμενη σεζόν, σφραγίζοντας παραλλήλως την ανανέωση της συνεργασίας τους με νέο συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ