aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με όλα τα βέλη στη φαρέτρα

ΑΕΛ: Με όλα τα βέλη στη φαρέτρα

Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ο Ντούσαν Κέρκεζ ολοκληρώνει την προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον συμπολίτη Απόλλωνα. Μια αναμέτρηση που μετρά διπλά για τους φίλους της ομάδαw σε κάθε χρονιά και παραλλήλως, βαθμολογικά για τους γαλαζοκίτρινους.

Ο κόσμος της ΑΕΛ ετοιμάζεται για να δώσει εντυπωσιακό το «παρών» του. Άλλωστε αυτό δήλωσε και ο Κερκεζ στις χθεσινές δηλώσεις του στην κάμερα της ομάδας. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρινων είναι από τους ελάχιστους τυχερούς στο δυναμικό της ΑΕΛ αφού έχει δει στο Τσίρειο Στάδιο γεμάτη την ανατολική εξέδρα. Ο προπονητής της ομάδαw ξέρει καλά πόση δυναμική δίνει στους παίκτες μια γεμάτη εξέδρα και αυτό είναι που περιμένει στο αυριανό ντέρμπι.

Ένα ματς με τον Απόλλωνα είναι πάντα ιδιαίτερο για τους παίκτες και ίσως τώρα να γίνεται πιο ιδιαίτερο από τη στιγμή που η ΑΕΛ έχασε βαθμούς στον προηγούμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Σε κάθε παιχνίδι όταν είσαι παίκτης της ΑΕΛ, πρέπει να κερδίζεις. Η ΑΕΛ είναι ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και έτσι θα πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα», ήταν η απάντηση του Κέρκεζ όταν ρωτήθηκε για την αυριανή αναμέτρηση.

Στη λεμεσιανή ομάδα όλοι είναι έτοιμοι αφού και ο Έουλερ προπονήθηκε κανονικά. Μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται είναι ο Μηνάς Αντωνίου, ο οποίος ξεκίνησε σιγά-σιγά να ακολουθεί τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Έτοιμος είναι και ο Τόρες, οπότε το πλέον πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας, είναι ποιος θα σταθεί κάτω από τα δοκάρια. Βοζίνια ή Κεραυνός; Ο μικρός τα πήγε αρκετά καλά στα δύο παιχνίδια με Πάφος FC και Ολυμπιακό, του λείπει όμως η εμπειρία από τόσο μεγάλα παιχνίδια. Φυσικά, για να την αποκτήσει αυτή την εμπειρία πρέπει να παίξει σε τέτοιου είδους αγώνες.

Από την άλλη ο Βοζίνια είναι τερματοφύλακας που έχασε τη θέση του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πολύ πιθανόν επαναφορά του στο αρχικό σχήμα θα του δώσει ένα έξτρα κίνητρο για να είναι πολύ καλός. Την Κυριακή το απόγευμα θα δοθεί η απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ