aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με Γιανέφσκι μέχρι τέλους

ΑΕΛ: Με Γιανέφσκι μέχρι τέλους

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Τσέντομιρ Γιανέφσκι τη δεδομένη στιγμή, παρόλο που μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο Σκοπιανός τεχνικός, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Πλουτή Αβραάμ, τα όσα είπε ήταν «εν βρασμώ ψυχής».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, είπε σχετικά: «Δεν έχει να σκεφτεί τίποτα ο Γιανέφσκι. Θα μείνει μαζί μας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Ήταν έντονος γιατί θέλει πάντα τη νίκη. Του βγήκε μια ένταση γιατί είδε τους παίκτες να μην βγάζουν την εικόνα που ήθελε. Έστειλε μήνυμα στους παίκτες του».

Στην ΑΕΛ, λοιπόν, θέλησαν να βάλουν τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του προπονητή τους. Άλλωστε, από πλευράς του Συλλόγου επικρατεί ικανοποίηση από τη δουλειά του Γιανέφσκι και πιστεύουν ότι είναι σε θέση να οδηγήσει την ΑΕΛ στον τελικό και να διεκδικήσει το κύπελλο.

Αυτό που στοχεύουν στη λεμεσιανή ομάδα είναι, να υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια και προσήλωση στους στόχους. «Η ΑΕΛ θα παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να μείνουμε σε εγρήγορση ενόψει κυπέλλου. Δεν θέλω να αδικήσω τους παίκτες μας. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια», επισήμανε ο Αβραάμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ