aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με έξι Κύπριους στην ενδεκάδα ο Κέρκεζ - Ενδεκάδα βασικών ο Γιανέφσκι

ΑΕΛ: Με έξι Κύπριους στην ενδεκάδα ο Κέρκεζ – Ενδεκάδα βασικών ο Γιανέφσκι

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην Ανόρθωση, παρατάσσει την ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ απέναντι στον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εκτός ενδεκάδας έμειναν οι Τεϊσέιρα, Α. Αβραάμ και Αβντιγιάι. Τη θέση τους στο αρχικό σχήμα πήραν οι Πάντιτς, Ζντραφσκόφσκι και Κωνσταντινίδης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Κεραυνός, Κυριάκου, Πάντιτς, Πσισιέ, Α. Γεωργίου, Ζντραφκόφσκι, Αντάμοβιτς, Παπαφώτης, Δ. Αβραάμ, Κωνσταντινίδης, Μπάμπιτς.

Στον πάγκο: Κυριάκου, Κέρκεζ, Γεωργίου, Ευσταθίου, Μελαναρκίτης, Μαρνένος, Νικολεττίδης.


Με εφτά αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλων παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι κόντρα στην ΑΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Θέση στο αρχικό σχήμα πήταν οι Μιχαήλ, Σαμπίνια, Κυριάκου, Σαρφό, Γαρουφαλιάς, Γκουστάβο και Ζαχαρίου, στις θέσεις των Αγριμάκη, Ανδρέου, Νάνι, Μανρίκε, Χάνι, Σαντάνα, Χαραλάμπους.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μιχαήλ, Ψάλτης, Σωτηρίου, Σαμπίνια, Κυριάκου, Σαρφό, Γαρουφαλιάς, Γκουστάβο, Σάλι, Ζαχαρίου, Μάντζης.

Στον πάγκο: Τσούπιτς, Κα, Σαντάνα, Μανρίκε, Ανδρέου, Κοστόφ, Νάνι, Χάνι, Χαραλάμπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ