aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με ένα «κολλητό» δεν πας πουθενά

ΑΕΛ: Με ένα «κολλητό» δεν πας πουθενά

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, η ΑΕΛ έδειχνε σταθερότητα στα αποτελέσματα στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, κάτι που φέτος δεν υπάρχει. Με εξαίρεση τους διαδοχικούς αγώνες απέναντι στην ΠΑΕΕΚ και την Ανόρθωση που κέρδισε η λεμεσιανή ομάδα, δεν έχει τρέξει άλλο νικηφόρο σερί.

Και όπως εξελίσσεται το τρέχον πρωτάθλημα, αν δεν «τρέξεις» σερί με νικηφόρα αποτελέσματα, δύσκολα μπορεί να γίνει η διαφορά. Αυτό ασφαλώς φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Η φετινή βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΛ απέχει πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Την περσινή σεζόν, στην ίδια αγωνιστική, η ΑΕΛ είχε μαζέψει 18 βαθμούς ενώ φέτος έχει πάρει 11, με την υποσημείωση πως μπορεί να φτάσει στους 14 αν καταφέρει να κερδίσει την Ομόνοια στον εξ αναβολής αγώνα που εκκρεμεί. Η καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή ήταν τη σεζόν 2018-19 όταν οι γαλαζοκίτρινοι είχαν μαζέψει 22 βαθμούς με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ