aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μάθημα το περσινό πάθημα

ΑΕΛ: Μάθημα το περσινό πάθημα

Ο προπονητής της ΑΕΛ ξέρει πολύ καλά πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό μόνο εύκολος δεν θα είναι. Οι δηλώσεις που έγιναν από τον Βόσνιο κόουτς στο γραφείο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων αντικατοπτρίζουν εξάλλου το πώς αντιμετωπίζει την αυριανή εκτός έδρας αποστολή στο ΓΣΠ.

Ο σεβασμός του Κέρκεζ σε όλες τις ομάδες είναι δεδομένος, πόσο μάλλον για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρσι έβαλε δύσκολα στην ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και, παραλλήλως, την απέκλεισε από τον θεσμό του Κυπέλλου. Οι μαυροπράσινοι, υπενθυμίζουμε, την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν τον ΑΠΟΕΛ.

«Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος. Θα είναι πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς δεν βλέπουμε αν είναι μικρή ή μεγάλη ομάδα αυτή που θα αντιμετωπίζουμε. Ξέρω την ιστορία, ο Ολυμπιακός έχει τίτλους και δεν είναι μικρή ομάδα. Η φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε με σεβασμό στον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ