aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μάθημα η χαλαρότητα στο δεύτερο μέρος

ΑΕΛ: Μάθημα η χαλαρότητα στο δεύτερο μέρος

Εννιά παιχνίδια αήττητη (4νίκες, 5 ισοπαλίες) συμπλήρωσε η ΑΕΛ με τη νίκη της επί του Οθέλλου. Δεν τα λες και λίγα, σε μια περίοδο που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Εντούτοις, ο Αλέξης Γαρπόζης κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του, βρίσκουν κίνητρα και διεκδικούν τη νίκη. Την Παρασκευή, η ΑΕΛ έδειξε να καθαρίζει το ματς από το ημίχρονο, διάστημα που προηγήθηκε με 3-0, όμως στο δεύτερο επήλθε η χαλαρότητα, δέχθηκε δύο γκολ και κινδύνευσε να ισοφαριστεί.

«Είναι αποκλειστική ευθύνη δική μου και μεγάλο μάθημα» είπε χαρακτηριστικά ο Γαρπόζης για τη χαλαρότητα της ομάδας του κυρίως στο τέλος. Επίσης, σημείωσε πως «η ΑΕΛ έχει πάρα πολύ ταλέντο σε νεαρούς, όμως ήταν μάθημα ότι δεν μπορούν να παίζουν πολλοί στην ίδια εντεκάδα».

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μέτρησε για την ΑΕΛ ήταν η δεύτερη σερί νίκη, πιστώθηκε άλλους τρεις βαθμούς και βλέπει τη συνέχεια. Επόμενο ματς είναι το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το προσεχές Σάββατο. Το αποτέλεσμά του θα κρίνει κατά πόσο η ΑΕΛ θα μπορεί να ελπίζει στην πρωτιά του ομίλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ