aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Λύση συνεργασίας με δύο αρχηγούς

ΑΕΛ: Λύση συνεργασίας με δύο αρχηγούς

Η διοίκηση του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ, στα πλαίσια της ανανέωσης του ρόστερ της με νεαρούς φουτσαλιστές, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους έμπειρους και διεθνείς παίκτες Νικόλα Τσακανιά (πρώτο αρχηγό) και Παναγιώτη Στεργιόπουλο (δέυτερο αρχηγό) και τους ευχαριστεί θερμά για την πολύχρονη προσφορά στην ομάδα.

Αναλυτικά: «Ο Νικόλας και Παναγιώτης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας μας τα τελευταία έξι χρόνια και η συνεισφορά τους ήταν αρκετά μεγάλη στην καθιέρωση της ομάδας μας στην ελίτ του κυπριακού φούτσαλ. Η ΑΕΛ φούτσαλ θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση την προσφορά και των δύο φουτσαλιστών, αφού αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης Ιστορίας του τμήματος. Ευχόμαστε κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ευτυχία και στα δύο παιδιά πάντοτε με υγεία και πρόοδο στην ζωή τους. Επίσης τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο τους φουτσαλικό σταθμό έαν και εφόσον αποφασίσουν να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με το άθλημα του φούτσαλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ