aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Λέοντες» στην «Αρένα»

ΑΕΛ: «Λέοντες» στην «Αρένα»

Στην «Αρένα» για την πρώτη μάχη με την Καραμπάχ θα ριχτούν οι «λέοντες» της ΑΕΛ (20:00, Cytavision1), με στόχο το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να διεκδικήσουν στον επαναληπτικό στο Αζερμπαϊτζάν την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «λέοντες» καλούνται να δείξουν τα δόντια τους στους Αζέρους και παίζοντας ακόμη καλύτερα σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι στη Βλάζνια, να κάνουν το πρώτο βήμα.

Σαφώς και πρόκειται για πολύ υψηλότερο εμπόδιο σε σχέση με την αλβανική ομάδα, γι’ αυτό και η ΑΕΛ θα χρειαστεί να κάνει το τέλειο παιχνίδι, ώστε να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα που θα της δίνει προβάδισμα.

Η Καραμπάχ είναι ομάδα με ταχύτητα από τα άκρα, κάτι που εντόπισε ο Κέρκεζ από την ανάλυση του αντιπάλου, δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του και αναμένει να ανταποκριθούν, μη επιτρέποντας να τους κάνουν τη ζημιά.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΛ αναμένει από την ομάδα του να είναι συγκεντρωμένη, με σωστές μεταβιβάσεις, και να είναι αποτελεσματική στην επίθεση. Να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που θα της δοθούν, εξασφαλίζοντας ένα καλό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ είναι πιο έτοιμη και απομένει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο του «ΑΕΚ Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ