aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κυνηγώντας τα όνειρά της…

ΑΕΛ: Κυνηγώντας τα όνειρά της…

Το προσεχές εμπόδιο, αυτό της Καραμπάχ, φαντάζει πιο δύσκολο απ’ αυτό που θα βρει η ΑΕΛ στη συνέχεια για να προκριθεί στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Βεβαίως, για να σκεφτεί τον επόμενο αντίπαλο θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Και την  προσεχή Πέμπτη, στην «Αρένα», θα θελήσει να κάνει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα. Εφόσον, λοιπόν, η ΑΕΛ προχωρήσει στο θεσμό και κυνηγήσει τα όνειρά της, θα βρει στον προθάλαμο των ομίλων του Κόνφερερενς Λιγκ τον νικητή του ζευγαριού Μπρέινταμπλικ Ισλανδίας και Αμπερντίν Σκωτίας. Όποια κι αν θα είναι αντίπαλος της ΑΕΛ, δεν μπορεί να αποτελεί φόβητρο, αντιθέτως είναι προσιτός αντίπαλος για να μπορέσει να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Κλήρωση στα μέτρα της, που της επιτρέπει να κάνει όνειρα για τους ομίλους, προέκυψε για την ΑΕΛ. Επιπλέον κίνητρο για την ομάδα της Λεμεσού να παλέψει για να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Καραμπάχ. Η Μπρέινταμπλικ της Ισλανδίας βρίσκεται στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ αφού απέκλεισε την Αούστρια Βιέννης. Είναι πολύ πιο έτοιμη αφού πέρα από τα ευρωπαϊκά ματς έχει δώσει ήδη 13 αγώνες πρωταθλήματος και είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Ιδρύθηκε το 1950 και το στάδιό της είναι χωρητικότητας 5.500 θεατών.

Από την άλλη, η Αμπερντίν, προχώρησε στον θεσμό αφού απέκλεισε τη Χάκεν. Άρχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Σκωτίας μόλις προχθές, επικρατώντας της Νταντί με 2-0. Είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, ιδρύθηκε το 1903 και η έδρα της είναι χωρητικότητας 22.000 θέσεων.

Στην ΑΕΛ, συνεχίζεται η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι με την Καραμπάχ. Το βλέμμα είναι στον Τεϊσέιρα, κατά πόσο θα προλάβει το ματς της Πέμπτης. Εάν όχι, ο Σωτηρίου που τον αντικατέστησε στην Αλβανία θα αγωνιστεί ως παρτενέρ του Ριστέφσκι. Σήμερα, στις 11:00, ο Κέρκεζ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με αφορμή το προσεχές ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Δεν δείχνει να βιάζεται, θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ενδέχεται να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο, αφού θεωρεί πως η ομάδα σήμερα είναι σε θέση να παρουσιαστεί απαιτητική στην πρεμιέρα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει διακοπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ