aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κυνηγά επίδοση 21 μηνών

ΑΕΛ: Κυνηγά επίδοση 21 μηνών

Την ισοφάριση επίδοσης συνεχόμενων νικών που αραχνιάζει εδώ και 21 ολόκληρους μήνες θα κυνηγήσει η ΑΕΛ στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά τις επιτυχίες απέναντι σε Ερμή (κύπελλο), Ομόνοια και Καρμιώτισσα (πρωτάθλημα), σε περίπτωση που η ομάδα της Λεμεσού υπερκεράσει και το εμπόδιο των ερυθρολεύκων, κλείνοντας αυτομάτως καρέ, θα «πιάσει» την τελευταία καλύτερη επίδοσή της που εντοπίζεται τον Φεβρουάριο του 2021. Τότε, είχε επιβληθεί κατά σειρά του Απόλλωνα, του Εθνικού, της ΑΕΚ (πρωτάθλημα) και πρόσθεσε τέταρτη χάντρα στο κομπολόι των νικών ανεξαρτήτως διοργάνωσης απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (κύπελλο). Αυριανή, δηλαδή, αντίπαλος!

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιανέφσκι παίρνει τα μέτρα του, προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές του για γερή μάχη στο Τσίρειο. Οι ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου, μπήκαν με φόρα στο πρωτάθλημα και έδειξαν ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Ο Σκοπιανός προπονητής, λοιπόν, δίνει τις κατευθυντήριες στους παίκτες και προσδοκεί ότι σε άλλο ένα παιχνίδι θα βρουν τον τρόπο ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο. Στόχος που εάν υλοποιηθεί, θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και θα δώσει επιπλέον ώθηση ενόψει της εισόδου στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Όπως γράψαμε και χθες, η επάνοδος των Τσιμπόλα και Ζντραφκόσκι αυξάνει τις επιλογές στη μεσαία γραμμή. Ο Κατσανίκλιτς μετά από καιρό θα είναι στην αποστολή, αμφίβολοι κρίνονται οι Τεσέιρα και Μιραλάς, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι και πάλι οι Σις, Φιλίποβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ