aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Κρατά την τύχη στα χέρια της

ΑΕΛ: Κρατά την τύχη στα χέρια της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει οριστικά θέση στην πρώτη εξάδα, όμως το τελικό 1-1 με τον Ολυμπιακό, δίνει παράταση στην προσπάθειά της. Μετά το προχθεσινό αποτέλεσμα στη Λευκωσία, θα πρέπει να νικήσει τον Εθνικό το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο, για να πάρει το έκτο εισιτήριο του α’ γκρουπ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στο Μακάρειο, πως από τη στιγμή που δεν κατάφερε να νικήσει, η ισοπαλία υπό τις περιστάσεις τον ικανοποιεί. Η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, επηρέασε την απόδοση της ομάδας του, όπως και ο τραυματισμός του Γκοντάλ, ο οποίος τραυματίστηκε στη φάση του γκολ στο 9’, κάτι που έφερε αλλαγές στον σχηματισμό των γαλαζοκιτρίνων.

Απουσίαζαν ήδη οι Γκαστανιάγα και Ράσο, όταν ήρθε και η αποχώρηση του Σλοβένου, ο Βόσνιος προπονητής υποχρεώθηκε να μετακινήσει στην άμυνα τον Μεντόγιεβιτς, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια, είναι ο κορυφαίος της ποδοσφαιριστής, με τεράστια προσφορά στη μεσαία γραμμή. Πάντως, προτού δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο 68’, είχε τις ευκαιρίες για να φτάσει σε δεύτερο τέρμα, όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού και η κούραση επηρέασαν στην τελική προσπάθεια. Πλέον, η μπάλα είναι καθαρά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, η οποία έχει μόνο τη νίκη σαν επιλογή στο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα αρχίσει την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς να υπολογίζει στον Αβραάμ, ο οποίος συμπλήρωσε προχθές τρεις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός πλάνου βρίσκονται επίσης οι τραυματίες Γκαστανιάγα και Γκοντάλ. Η κούραση ήταν ο κυριότερος λόγος που δεν φάνηκε ιδιαίτερα οι Εμαέ, Μαίντεβατς και Αγκάνοβιτς. Αντιθέτως, πήγαν πολύ καλά οι Κυριάκου και Αντωνίου, με τον Μεντόγιεβιτς να δίνει πολλές λύσεις στις δύσκολες καταστάσεις που συνάντησε η ομάδα του στην επανάληψη.  Στο παιχνίδι μπήκε αλλαγή και αγωνίστηκε για ένα εικοσάλεπτο ο Γκαζαριάν, ο οποίος όμως δεν βοήθησε. Είναι φανερό πως του λείπουν παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ