aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Κόλλημα» με τον Χόρχε Σίλας

ΑΕΛ: «Κόλλημα» με τον Χόρχε Σίλας

Ο Χόρχε Σίλας ήταν και παραμένει ο νούμερο ένα στόχος του Λουσιάνο Μπεμπέ για τον πάγκο της ΑΕΛ. Παρά τις υψηλές απαιτήσεις του Πορτογάλου τεχνικού, ο τεχνικός διευθυντής των γαλαζοκίτρινων το παλεύει για σύναψη συνεργασίας. Για να το επιτύχει θα πρέπει ο Σίλας να ρίξει τις απαιτήσεις του, ώστε να πλησιάζουν τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΛ, που ναι μεν είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση, αλλά ως ένα βαθμό. Δεν υπάρχει η δυνατότητα, αλλά και η διάθεση για να ξεφύγει οικονομικά ο σύλλογος της Λεμεσού, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του.

Η προσπάθεια στην ΑΕΛ είναι όπως, μέχρι το τέλος της εβδομάδας προκύψει συμφωνία με νέο προπονητή, είτε αυτός είναι ο Σίλας είτε κάποιος άλλος. Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές και αναλόγως με την εξέλιξη με τον Πορτογάλο θα ληφθεί απόφαση για τον τεχνικό με τον οποίο η ΑΕΛ θα πορευθεί την επόμενη περίοδο. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, η ΑΕΛ επανήλθε στις επιτυχίες και έτσι θα επιδιώξει να κλείσει τη σεζόν την Παρασκευή απέναντι στον Εθνικό στο Δασάκι.

Αυτό που κρατούν στη λεμεσιανή ομάδα, είναι την καλή προσπάθεια, τη σοβαρότητα και την παρουσία των νεαρών Φραντζή και Ανδρέου, αλλά και το ντεμπούτο του Ζαχαρία. Ο πρώτος είχε και πάλι πολύ καλή παρουσία, ο δεύτερος σκόραρε περνώντας ως αλλαγή και ο τρίτος πήρε τα πρώτα του λεπτά με την πρώτη ομάδα. Οι μικροί είναι το κέρδος της ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν, που δεν εξελίχθηκε όπως προσδοκούσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ