aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κλείνει επιθετικό πριν η αποστολή αναχωρήσει για Αυστρία

ΑΕΛ: Κλείνει επιθετικό πριν η αποστολή αναχωρήσει για Αυστρία

Η αγωνία για τη χθεσινή κλήρωση κράτησε για λίγες ώρες και μετά η… καθημερινότητα επέστρεψε για τον τεχνικό της ΑΕΛ, ο οποίος ψάχνει τον επιθετικό που θα πλαισιώσει τους υπόλοιπους παίκτες στη γραμμή κρούσης. Ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει υπομονή για να βρει τον παίκτη που θέλει.

Διαβάστε επίσης: Οι λεπτομέρειες για τα τέσσερα φιλικά στην Αυστρία

Αυτό που διαπιστώνει είναι πως, στην παρούσα φάση, το κασέ αρκετών παικτών είναι «τσιμπημένο» καθώς έχουν αρκετές επιλογές για να αποφασίσουν. Επομένως, ο Βόσνιος κόουτς ίσως ρισκάρει και να περιμένει κάποιον από αυτούς που έχει στα υπόψη του προκειμένου να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Το χρονικό περιθώριο για τον τεχνικό της ΑΕΛ είναι η αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα μονταριστεί η ομάδα με τα φιλικά παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Τέλος και τυπικά ο Χάρης Κυριάκου

Αν φυσικά κατορθώσει ο Κέρκεζ να ολοκληρώσει νωρίτερα την απόκτηση του εκλεκτού για την επιθετική γραμμή, αυτό θα αποτελέσει άλλο ένα σημαντικό στοιχείο για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ