aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κλειδώνει η 11άδα, δεν επηρεάζει το πλάνο το κρούσμα κορωνοϊού

ΑΕΛ: Κλειδώνει η 11άδα, δεν επηρεάζει το πλάνο το κρούσμα κορωνοϊού

Στο Μπακού βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η αποστολή της ΑΕΛ, για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με την Καραμπάχ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-1) αλλά και η παρουσία των ομάδων αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση. Η ΑΕΛ έχει καλές πιθανότητες και θα τις διεκδικήσει, έδειξε ότι είναι ικανή και ότι μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θα την οδηγήσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Η ομάδα της Λεμεσού πραγματοποίησε και χθες προπόνηση στο Μπακού και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της σήμερα, στις 19:00, στο στάδιο «Τόφικ Μπαχράμοφ».

Ο Κέρκεζ, που θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου μισή ώρα προηγουμένως, στις 18:30, αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το ματς στην «Αρένα». Εάν θα προκύψει νέο πρόσωπο αυτό θα είναι ο Πελέ.

Ο ποδοσφαιριστής που προσβλήθηκε από κορωνοϊό δεν επηρεάζει το πλάνο του Κέρκεζ. Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, να κρατήσουν το μηδέν παθητικό και να πετύχουν μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση. Δύσκολη η αποστολή αλλά θα τα δώσουν όλα για επίτευξη του στόχου τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ