aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κίνητρα να θέλεις…

ΑΕΛ: Κίνητρα να θέλεις…

Το ματς με τον Ολυμπιακό το άφησαν πίσω τους στην ΑΕΛ από την πρώτη στιγμή. Επικεντρώθηκαν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και κάθε μέρα που περνά και όλο πλησιάζει η ανυπομονησία μεγαλώνει. Δεν μπορούν να περιμένουν…

Οι γαλαζοκίτρινοι θα θελήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, βγάζοντας άμεσα αντίδραση, και παράλληλα να διατηρήσουν το αήττητό τους. Επίσης, με νίκη θα τερματίσουν το σερί του αντιπάλου τους, θα του κόψουν τη φόρα. Βεβαίως, αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας και θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να φύγουν νικητές από το Τσίρειο το βράδυ της Κυριακής.

Σε αυτή την προσπάθειά τους θέλουν ως σύμμαχο τον κόσμο τους, που δεν θέλει προτροπή για να βρεθεί στο γήπεδο για έναν τέτοιο αγώνα.

Ο Κέρκεζ προετοιμάζει την ομάδα του, βλέποντας τον Έουλερ να ανεβάζει ρυθμό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμος. Ενδέχεται όμως, πάρα το γεγονός ότι βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, να μείνει στον πάγκο.

Επανέρχεται ο Τόρες, που θα κληθεί να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Πελέ να μετακινείται και πάλι αριστερά. Ο Τσάβες, που όλο και πλησιάζει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, ίσως να είναι στον πάγκο κι αν κριθεί αναγκαίο θα αγωνιστεί για μικρό χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ