aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κινείται για τρεις προσθήκες, σε πρώτο πλάνο η απόκτηση τερματοφύλακα

ΑΕΛ: Κινείται για τρεις προσθήκες, σε πρώτο πλάνο η απόκτηση τερματοφύλακα

Για τρεις μετεγγραφές κινείται η ΑΕΛ και στην πορεία δεν αποκλείεται να προκύψει και τέταρτη. Η ομάδα της Λεμεσού, που θέλει να βελτιώσει την εικόνα της και μέσω των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ της, έχει ως προτεραιότητα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύναψη συνεργασίας με τερματοφύλακα.

Από τη στιγμή που ο Βοζίνια θα βρεθεί στο Κόπα Άφρικα με την εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου και δεν θα επιστρέψει αφού υπάρχει ειλημμένη απόφαση για τερματισμό του συμβολαίου του, στην ΑΕΛ τρέχουν για τον αντικαταστάτη του.

Ποιος θα είναι αυτός; Ο Παντελίδης και τα υπόλοιπα μέλη για τον προγραμματισμό, θα επιδιώξουν την απόκτηση γνώριμου τερματοφύλακα. Γι’ αυτό ενδέχεται να προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα, άλλωστε εκεί εστιάζεται η προσπάθεια ή να έχει περάσει από εκεί. Σύντομα, ίσως και εντός της εβδομάδας, να προκύψει κατάληξη με τον εκλεκτό.

Παράλληλα, στην ΑΕΛ θα κινηθούν για επιθετικό, με την προσδοκία να δώσει το εύκολο γκολ που έχει λείψει, αλλά και για επιτελικό μέσο. Ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να δημιουργήσει παιχνίδι και να δώσει τα στοιχεία που θέλει ο Παντελίδης στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην πορεία, εάν κριθεί απαραίτητο, θα γίνει άλλη μια προσθήκη. Όσο για τη θέση, αυτή ίσως να κριθεί μέσα από τα προσεχή παιχνίδια.

Στην ομάδα της Λεμεσού σκέφτονται ήδη το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στις 3 Ιανουαρίου, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Μαΐντεβατς, Μαζάν και Ριστέφσκι, λόγω καρτών. Αντιθέτως, θα είναι παρόντες οι Ριέρα και Ζντραφκόσκι, οι οποίοι θα απουσιάσουν από το επόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ