aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ / Κέρκεζ: «Γιατί όχι έναν τίτλο;» (vid)

ΑΕΛ / Κέρκεζ: «Γιατί όχι έναν τίτλο;» (vid)

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Πάφος FC, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Τσίρειο και θα είναι το πρώτο στο πρωτάθλημα για την ΑΕΛ, έκανε σήμερα ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βόσνιος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων:

«O κόσμος περιμένει κάτι περισσότερο. Είμαστε καλύτεροι από πέρσι»

«Είναι πλεονέκτημα για εμένα αλλά και για όλους στην ομάδα πως είμαι εδώ χρόνια. Αλλά θα πρέπει να αλλάζεις πράγματα».

«Έπρεπε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας γρήγορα. Είναι χαρούμενος με τις προσθήκες. Δεν πάμε πάνω-κάτω. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μου».

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με δυνατές ομάδες. Πέντε ομάδες θα πάνε στην Ευρώπη, μέχρι το τέλος θα έχει ενδιαφέρον».

«Μετά το περσινό που πολλοί έχασαν βαθμούς δεν έχει μεγάλη διαφορά. Είμαι σίγουρος πως και οι “μικρές” ομάδες είναι καλύτερες και θα βοηθήσει όλους».

«Γιατί όχι η ΑΕΛ να πάει για ένα τίτλο. Είναι ένας μαραθώνιος. Είναι δύσκολο σίγουρα, και νομίζω θα μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια».

«Κάθε πρώτο παιχνίδι είναι δύσκολο. Η Πάφος έδωσε το πρώτο της παιχνίδι. Πιο δυνατή ομάδα φέτος. Έχουν καλό προπονητή και παίκτες. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θα τα δώσουμε όλα για το καλό ξεκίνημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ