aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κέρδισε ηρεμία, αλλά…

ΑΕΛ: Κέρδισε ηρεμία, αλλά…

Η πρώτη νίκη της ΑΕΛ εξαργυρώθηκε με το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αυτό κρατάει η ομάδα της Λεμεσού από το παιχνίδι με τον Ερμή και βλέπει μόνο μπροστά. Κέρδισε ηρεμία και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η εμφάνιση της ΑΕΛ απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία, δεν ήταν πειστική. Αντιθέτως, προβλημάτισε σε αρκετούς τομείς και κυρίως γιατί δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Ναι μεν δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλό της, όμως όσο παρέμενε το 1-0 υπήρχε ο κίνδυνος να ισοφαριστεί.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, περιμένει μπόλικη δουλειά τον Γιανέφσκι ώστε να μπορέσει να αλλάξει την εικόνα της ΑΕΛ. Σε αρκετές περιπτώσεις ο Σκοπιανός τεχνικός έβαλε τις φωνές στους παίκτες του και έδειξε τον προβληματισμό του. Πολύ περισσότερο για την έλλειψη καθαρού μυαλού, αφού είχαν πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις, δίνοντας εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ