aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Δύο ομάδες, ένα τρόπαιο

ΑΕΛ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Δύο ομάδες, ένα τρόπαιο

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

ΑΕΛ και Κεραυνός θα παλέψουν σήμερα στο «Ελευθερία» για το πρώτο τρόπαιο στην καλαθόσφαιρα γυναικών, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Το τζάμπολ για το ΟΠΑΠ Super Cup θα δοθεί στις 16:00.

Η ΑΕΛ την περσινή περίοδο κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο, σε συναρπαστικούς τελικούς απέναντι στον Κεραυνό. Και οι δύο ομάδες είχαν δείξει εξαιρετικά στοιχεία, παλεύοντας μέχρι τέλους για τους δύο τίτλους, που εν τέλει κατέκτησε η ομάδα της Λεμεσού.

Φέτος οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους που είχαν και κατά την έναρξη της περσινής περιόδου και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, στο ΟΠΑΠ Super Cup Γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος στον αγώνα θα είναι δωρεάν για το κοινό, όμως θα πρέπει οι φίλαθλοι να υποδείξουν την πολιτική τους ταυτότητα κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ