aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό

ΑΕΛ: Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ζωή στην ΑΕΛ δεν ήταν εύκολη από την αρχή, ούτε θα είναι και αύριο με αντίπαλο τη Δόξα, όπως θα είναι δύσκολη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του μετά τις υποχρεωτικές απουσίες, ειδικά στις πτέρυγες, στην άμυνα και στην επίθεση. Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν έχει στη διάθεση του, Μπενίτεθ και Τόρες, όπως και τον Γουίλερ που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι της ΑΕΛ, στο οποίο θα έχει τρεις απουσίες ποδοσφαιριστών, που καλύπτουν θέση στα άκρα. Στα θετικά, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, είναι οι επιστροφές των Αβραάμ και Λαφράνς.

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και βλέπουμε πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Η Δόξα είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει σε πολλά παιχνίδια, γι’ αυτό και θα πρέπει να φθάσουμε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης για να την κερδίσουμε. Ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα, αυτός είναι υπεύθυνος για το αγωνιστικό και είμαστε σίγουροι πως οι ποδοσφαιριστές μας θα ανταποκριθούν στις εντολές του», ανέφερε στο «Goal» η εκπρόσωπος Τύπου Αριάδνη Γενεθλίου.

Το δείγμα των δώδεκα αγωνιστικών είναι αρκετά μεγάλο, όμως κάθε παιχνίδι είναι και διαφορετικό. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν καλά διαστήματα στα παιχνίδια τους, έχουν όμως και διάστημα που χάνουν την συγκέντρωση τους και προβληματίζουν. Σε μια περίοδο που παρουσιάζεται ανεβασμένος ο Αντάμοβιτς, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους Ντα Σίλβα και Γκαθτανιάγα, από την απόδοση των οποίων εξαρτώνται πολλά. Με τη Δόξα, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια γιατί αν καταφέρει να φύγει με νίκη από το Μακάρειο, θα έχει πολλές πιθανότητες να ολοκληρώσει το 2018 στην κορυφή. Ο στόχος είναι τι θα πετύχει με το τέλος της σεζόν, όμως φεύγοντας αύριο με το διπλό από το Μακάρειο θα έχει στη συνέχεια να δώσει μόνο τρία ματς εκτός Λεμεσού (με Αλκή, Ένωση και Ομόνοια), έως το τέλος της Α’ φάσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ