aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Καλύτερη σε όλα

ΑΕΛ: Καλύτερη σε όλα

Η φετινή ΑΕΛ παρουσιάζεται πιο ποιοτική, έμπειρη και γεμάτη σε επιλογές σε σχέση με την περσινή σεζόν, που διεκδίκησε τον τίτλο σχεδόν μέχρι το φινάλε. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στον κόσμο της ομάδας να προσδοκά σε ακόμη καλύτερη πορεία, που στο τέλος της σεζόν να έχει ακόμη καλύτερη κατάληξη σε σχέση με πέρσι.

Αυτή η κατάληξη δεν μπορεί να είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βεβαίως είναι πολύ νωρίς αφού πρόκειται για ένα δύσκολο πρωτάθλημα και απ’ ό,τι φαίνεται, με το μέχρι στιγμής δείγμα, θα χαθούν πολλοί βαθμοί.

Συγκρίνοντας τη φετινή με την περσινή ΑΕΛ σ’ αυτό το ξεκίνημα, βάσει αριθμών, είναι καλύτερη σε όλα! Η ομάδα της Λεμεσού, λοιπόν, σε πέντε αγώνες συγκέντρωσε 10 βαθμούς έχοντας απολογισμό 3 νίκες, μιαν ισοπαλία και μιαν ήττα.

Διαθέτει την καλύτερη επιθετική αλλά και αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 10 γκολ και δεχόμενη 4. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Πέρσι, την αντίστοιχη περίοδο, μετρούσε 9 βαθμούς με 3 νίκες και 2 ήττες. Πέτυχε 8 γκολ και δέχθηκε 6 και ήταν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ