aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κάλεσμα από πετόσφαιρα, φούτσαλ και παλαιμάχους για τη συναυλία

ΑΕΛ: Κάλεσμα από πετόσφαιρα, φούτσαλ και παλαιμάχους για τη συναυλία

Μαζική είναι η επιστράτευση και η κινητοποίηση στο οικοδόμημα της ΑΕΛ, όσον αφορά στη μεγαλειώδη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Ζουγανέλη η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στον Ποταμό Γερμασόγειας και διοργανώνεται από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Bet On Alfa ΑΕΛ (γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα), Όμιλος Παλαιμάχων ΑΕΛ και Danoi AEΛ Futsal, εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσω των οποίων καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικά το παρών του, ενισχύοντας παράλληλα το ταμείο του συλλόγου.

Bet On Alfa ΑΕΛ: «H Bet On Alfa ΑΕΛ καλεί τον κόσμο της ΑΕΛ να δώσει βροντερό το παρών του στη μεγάλη αυριανή Συναυλία της ομάδας μας με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου & Γιάννη Ζουγανέλη! Σύσσωμο το παρών της θα δώσει όλη η οικογένεια της πετοσφαιρικής ΑΕΛ, Διοίκηση & πετοσφαιρίστριες, έτσι ώστε να δώσουμε όλοι μαζί το έναυσμα για μια άκρως επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα αθλήματα! Λέοντα να είσαι εκεί!»

Danoi AEΛ Futsal: «Η Danoi AEΛ Futsal καλεί όλο τον κόσμο της ΑΕΛ να στηρίξει την μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου & Γιάννη Ζουγανέλη.Το παρών της θα όλη η φουτσαλική ΑΕΛ μαζί με τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της! ΑΕΛίστα με το σώμα στο κενό την ψυχή στο στόμα… Το παιχνίδι παίζεται… παίζεται ακόμα! Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για μια νέα αρχή γεμάτη τίτλους και επιτυχίες…!»

Όμιλος Παλαιμάχων ΑΕΛ: «Ο Όμιλος Παλαιμάχων ΑΕΛ κάνει κάλεσμα στους απανταχού ΑΕΛίστες να στηρίξουν μαζικά την Συναυλία της Χρονιάς που διοργανώνει η ομάδα μας αύριο Σάββατο 30 Ιουλίου στον χώρο στάθμευσης Ποταμού Γερμασόγειας, με τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη. Ο Όμιλος Παλαιμάχων ΑΕΛ στα πλαίσια των δυνατοτήτων του δηλώνει παρόν για ακόμα μια φορά σε οποιαδήποτε προσπάθεια ενίσχυσης του Σωματείου μας. Είναι χρέος όλων των ΑΕΛιστών να στηρίζουν κάθε εκδήλωση της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού η οποία από το 1930 και για πάντα εκτός από τον αθλητισμό είναι ταγμένη για να προσφέρει και στον πολιτισμό του τόπου μας με τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Καλή διασκέδαση σε όλους μας και καλή αντάμωση αύριο στην Συναυλία της Χρονιάς!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ