aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Κάηκε» το χαρτί Γιανέφσκι, «όχι» από Σίλας

ΑΕΛ: «Κάηκε» το χαρτί Γιανέφσκι, «όχι» από Σίλας

Τσέντομιρ Γιανέφσκι ήταν και πάει. Ο Σκοπιανός προπονητής ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος του Ανδρέα Σοφοκλέους για την αντικατάσταση του Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο της ΑΕΛ. Παρά το γεγονός πως υπήρχε οικονομική διαφορά στις προκαταρκτικές επαφές ανάμεσα στους γαλαζοκίτρινους και την πλευρά του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Λευκωσίας ο ισχυρός άνδρας της λεμεσιανής ομάδας ήταν αποφασισμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να φέρει τον Γιανέφσκι στη Λεμεσό.

Εμπόδιο για να γίνει ο «γάμος» ανάμεσα σε ΑΕΛ και Γιανέφσκι, όπως διαρρέει από το «στρατόπεδο» των γαλαζοκιτρίνων, είναι το συμβόλαιο που διατηρεί ο 60χρονος τεχνικός με την Εθνική Νοτίου Αφρικής, όπου εργάζεται ως βοηθός προπονητής.

Η ΑΕΛ στράφηκε προς την επιλογή του πρώην ποδοσφαιριστή της, Ζόρζε Σίλας, ο οποίος αν και ευχαρίστησε τη διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας για το ενδιαφέρον της απάντησε αρνητικά, διαμηνύοντας πως περιμένει πρόταση από ομάδα η οποία αγωνίζεται σε προηγμένο πρωτάθλημα.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, σε συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή Λουτσιάνο Μπεμπέ, αρχίζουν το ψάξιμο από μηδενική βάση καθώς τα ονόματα Κύπριων προπονητών που προτάθηκαν (Χρύσης Μιχαήλ, Κώστας Σακκάς, Μάκης Σεργίδης και Στηβ Κωνσταντινίδης δεν είναι- τουλάχιστον προς το παρόν- προτεραιότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ