aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Και ποιότητα και εμπειρία

ΑΕΛ: Και ποιότητα και εμπειρία

Πελέ και Τσάβες εντάχθηκαν αργοπορημένα στο ρόστερ της ΑΕΛ, ιδιαίτερα ο δεύτερος που δεν πρόλαβε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας, καθώς συνοδεύονται από πολύ καλό βιογραφικό. Ο Γάλλος εξτρέμ αγωνίστηκε ως αλλαγή στα ευρωπαϊκά ματς, ωστόσο με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων που θα είναι για το πρωτάθλημα, θα είναι πλήρως έτοιμος για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Επίσης, μέχρι τότε θα είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας και ο Αργεντινός επιθετικός. Οι γαλαζοκίτρινοι αναμένουν σημαντική βοήθεια και από τους δύο αφού είναι ικανοί να προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα αλλά και εμπειρία, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της ΑΕΛ.

Μετά την πρεμιέρα, που ο Κέρκεζ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Πάφος FC που είναι η αντίπαλος της ΑΕΛ στη 2η αγωνιστική, θα έχει άλλη μια τουλάχιστον το προσεχές Σάββατο. Η παφιακή ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Τσίρειο και ο Βόσνιος προπονητής θα θελήσει να πάρει άλλη μια γεύση από το παιχνίδι της επόμενης αντιπάλου τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ