aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Kαι αντίστροφα ο χρόνος μετράει...

ΑΕΛ: Kαι αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανέλθει ο Ρούβεν Χουράδο στο ματς με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Ο Ισπανός επιθετικός της ΑΕΛ, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Ομόνοια, είναι καλύτερα και αύριο θα δοκιμάσει να αγωνιστεί στο φιλικό που είναι προγραμματισμένο με την Αγία Νάπα (10.30, Κοινοτικό γήπεδο Γερμασόγειας).

Ο Χουράδο κρίνεται απαραίτητος για το επικείμενο ματς, καθώς θα είναι υποχρεωτικά εκτός πλάνου ο Κάρλος λόγω καρτών. Ακόμη μετράει αντίστροφα και ο Μάνουελ Τόρες και πιθανό να είναι και αυτός διαθέσιμος. Οι δύο Ισπανοί, αν όλα πάνε καλά, ίσως αποτελέσουν και το επιθετικό δίδυμο στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Αν υπάρχει ένα «θέμα» στην ενδεκάδα που παρουσιάζει κάθε εβδομάδα ο Ντούσαν Κέρκεζ, αυτό έχει να κάνει με την επιθετική γραμμή. Δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό για να δώσει τις λύσεις στο σκοράρισμα. Το είδαμε και με την Ομόνοια, πως παρά την υπεροχή της, δεν είχε τους τρόπους να σκοράρει. Ούτε ο Κάρλος, ούτε ο Εμαέ έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα, αρκετές πιθανότητες να επανέλθει έχει και ο Μεντόγιεβιτς. Από τους άλλους τραυματίες, από Δευτέρας θα φανεί κατά πόσο θα μπουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων τόσο ο Γκοντάλ όσο και ο Γκαθτανιάγα. Οι δύο τελευταίοι, προτού τραυματιστούν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και έδειχναν αναγεννημένοι. Αυτοί που θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους είναι οι Αντάμοβιτς και Ζούνιορ, οι οποίοι υπολογίζεται πως θα είναι πίσω περί τα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι έξι που ήταν εκτός πλάνου με την Ομόνοια και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο ματς με τον Ολυμπιακό (Χουράδο, Τόρες, Μεντόγιεβιτς, Γκοντάλ, Γκαθτανιάγα, Αβραάμ) θα λύσουν τα χέρια του Ντούσαν Κέρκεζ. Αυξάνονται οι επιλογές του Βόσνιου προπονητή, καθώς πολλοί που επιστρατεύτηκαν την τελευταία στιγμή, τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Ο Ράσο εντυπωσιάζει και αν συνεχίσει να ανεβάζει την απόδοση του, η ΑΕΛ θα έχει άλλη μία πολύ καλή επιλογή στα στόπερ.

Πάει καλά και ο Γερολέμου, όπως και ο Χ. Κυριάκου που αγωνίστηκε σαν στόπερ το περασμένο Σάββατο. Από εκεί και πέρα βελτιώνεται συνεχώς ο Αντωνίου, ενώ περιμένουν πως κάποια στιγμή θα δουν και την έκρηξη από τον Γκαζαριάν, ο οποίος προβληματίζει με την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοσή του. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Αγκάνοβιτς, ο οποίος συνεχίζει να κινείται με εκλάμψεις στην απόδοσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ