aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Καυτή πατάτα» το οικονομικό

ΑΕΛ: «Καυτή πατάτα» το οικονομικό

«Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της» κατέληγε η προχθεσινή ανακοίνωση του Σωματείου. Ωστόσο, το Δ.Σ. αντιλαμβάνεται πως, δεν μπορεί από μόνος του ο κόσμο της ομάδας να την οδηγήσει σε επιτυχίες. Χρειάζεται χρήμα, να γίνει υψηλός προϋπολογισμός και να μπορέσει η ΑΕΛ να διατηρηθεί ψηλά και να έχει πρωταγωνιστική πορεία.

Γι’ αυτό η επόμενη μέρα προμηνύεται σαφώς δύσκολη για τον Σύλλογο της Λεμεσού. Χρειάζεται ρευστότητα για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε καθημερινές οικονομικές υποχρεώσεις. Εκεί εστιάζεται, πλέον, η προσοχή των διοικούντων, με τις μέχρι τώρα προσπάθειες για επενδυτή να έχουν πέσει στο κενό. Προηγουμένως η παρουσία του Ανδρέα Σοφοκλέους επέτρεπε στην ομάδα της Λεμεσού να εκπέμπει υγεία.

Παράλληλα με την προσπάθεια εξεύρεσης πόρων, άρχισαν να γίνονται οι πρώτες σκέψεις – κινήσεις προγραμματισμού. Ο Χρίστος Χαραλάμπους εκτός απροόπτου θα συνεχίζει να βρίσκεται στον «γαλαζοκίτρινο» πάγκο. Την ίδια ώρα, ο Θεόδωρος Αντωνίου επιστρέφει, όχι ως γενικός διευθυντής, αλλά ως αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι δυο πιο πάνω, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα θελήσουν να «χτίσουν» τη νέα ΑΕΛ. Σημαντικό είναι, να μπορεί η διοίκηση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και το ύψος του μπάτζετ θα κριθεί από τα δεδομένα έσοδα συν κάποια άλλα που θα προκύψουν στην πορεία με διάφορες ενέργειες. Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε στην ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί τάχθηκαν στο πλευρό του Δ.Σ. του Σωματείου «σε αυτή τη νέα προσπάθεια και είναι έτοιμοι να συνδράμουν με κάθε τρόπο». Καλούν τον κόσμο να διατηρήσει το κλίμα ενότητας «το οποίο επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα».

Εξάλλου, ο Μπεραχίνο με ανάρτησή του τονίζει ότι, μπορεί η ΑΕΛ να μην πέτυχε τους στόχους της, «αλλά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήταν εκεί μαζί μας όλη τη σεζόν. Ας ελπίσουμε την επόμενη σεζόν να καταφέρουμε μαζί σπουδαία πράγματα. Τώρα ώρα για ξεκούραση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ