aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας»

ΑΕΛ: «Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας»

Ιστορική χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ την κατάθεση του θεμέλιου λίθου στο υπό ανέγερση γήπεδο της Λεμεσού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της κ. Ανδρέα Σοφοκλέους, τον κ. Μιχάλη Κωνσταντίνου μέλος του Δ.Σ., τον  Γενικό Διευθυντή κ. Γιαννέλη Δημήτριο, τον Διευθυντή ποδοσφαίρου κ. Θεόδωρο Αντωνίου και την εκπρόσωπο τύπου κα Αριάδνη Γενεθλίου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Ιστορική στιγμή σήμερα για την Λεμεσό αλλά και για την ομάδα μας. Πραγματοποιήθηκε η κατάθεση του θεμέλιου λίθου στη περιοχή Κολοσσιού όπου γίνονται τα έργα για το κοινό γήπεδο των τριών μεγάλων σωματείων της Λεμεσού. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης κατέθεσε τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της κ. Ανδρέα Σοφοκλέους, τον κ. Μιχάλη Κωνσταντίνου μέλος του Δ.Σ., τον  Γενικό Διευθυντή κ. Γιαννέλη Δημήτριο, τον Διευθυντή ποδοσφαίρου κ. Θεόδωρο Αντωνίου και την εκπρόσωπο τύπου κα Αριάδνη Γενεθλίου, ενώ από το Σωματείο το παρόν τους έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Χριστοδούλου και ο κ. Παύλος Βουρναρης μέλος του Δ.Σ.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν επίσης Υπουργοί της Κυβέρνησης, Βουλευτές, πολιτειακές, στρατιωτικές, αστυνομικές και αθλητικές αρχές της Λεμεσού και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Αγιασμό από τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο, ακολούθησε η ομιλία του κ. Αντρέα Μιχαηλίδη, ομιλία του κ. Νίκου Αναστάσιαδη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ